Diensten

VASTE AANWERVINGEN

Voxa hanteert beproefde praktijken om elke aanwervingsopdracht tot een goed einde te brengen. The key to our success is knowing your business. We willen uw bedrijfscultuur, uw behoeften en vereisten begrijpen. Samen vinden we de juiste kandidaat.

Freelance Recruiters

Voxa resourcing solutions is gespecialiseerd in het leveren van professionele diensten aan de ICT-markt. Onze expertise is gericht op het bemiddelen van hoogopgeleide ICT-contractanten, naast Voxa’s eigen ICT-personeel, voor zowel korte als lange termijn consultancy-missies.

CONTRACT STAFFING

Wij bieden try & hire oplossingen waarmee u de succesvolle kandidaat na een bepaalde datum kunt overplaatsen naar uw bedrijf. U kunt de competenties van onze kandidaten testen zonder het risico te nemen. Als u een medewerker wilt vervangen, zijn wij hier om het voor u te laten gebeuren.

SALES OUTSOURCING

Voxa outsourcing levert wereldwijd verkopers op maat. Ons doel is om het rendement op verkoopinvesteringen voor onze klanten te verbeteren door hun verkoopkosten te verlagen en hun verkoopproductiviteit te verbeteren.