Contract Staffing

Contract Staffing

Voxa Resourcing Solutions & Project Solutions

Atrakto Resourcing Solutions is gespecialiseerd in het leveren van professionele diensten aan de ICT-markt. Onze expertise is gericht op het bemiddelen van hoogopgeleide ICT-contractanten, naast Voxa’s eigen ICT-personeel, voor zowel korte als lange termijn consultancy-missies. Ons professionele team is actief bij de top van ICT-bedrijven op het gebied van applicatieontwikkeling, telecom, infrastructuurprojecten en ERP-sourcingoplossingen. Als klant kunt u rekenen op een diepgaand partnerschap, goed aangepast aan uw steeds veranderende noden op het gebied van onderaanneming. Bij Voxa Project Solutions is het onze rol om organisaties te helpen succesvolle IT-projecten te realiseren. We doen dit door ervaren programma-, project- en change management medewerkers snel, efficiënt en kosteneffectief te rekruteren. Voortbouwend op onze eigen praktische ervaring met het leveren van veranderprogramma’s, helpen we u bij het oplossen van problemen en geven we u de strategische begeleiding die nodig is om een ​​project op tijd en binnen budget op te leveren.

The Voxa Way

Onze kennis van uw bedrijf is de eerste stap om aan uw verwachtingen te voldoen. We streven naar een hechte band tussen alle betrokken partijen; met u, de kandidaten en onszelf. Als u op zoek bent naar een helpdesk of field engineer, een specialist in infrastructuur of netwerkbeveiliging, een .net- of java-wizard of zelfs een business intelligence-genie, wij hebben het uitgebreide netwerk om u de juiste professional te leveren.

Voxa Solutions & Project Solutions doesn’t just offer you a minimum solution; we deliver specialist services to maximize your business. Net als u zoeken wij zowel proactief als reactief meerwaarde door kwaliteit, snelle respons en een goed georganiseerde opvolging te combineren. Onze aanpak is uw oplossing.

Scala aan diensten

ICT Freelance Specialists

Door ons uitgebreide netwerk van hooggekwalificeerde onafhankelijke ICT-professionals is Voxa in staat om junior- tot expertprofielen te vinden binnen een breed scala aan technologieën.

Gespecialiseerde Voxa ICT consultants

Met meer dan 20 jaar rekruteringservaring heeft Voxa haar consultancypersoneel gegroeid tot een betrouwbaar en professioneel team om uw verschillende onderaannemingsbehoeften te bemannen. Tijdens hun carrière worden onze consultants ondersteund door technische trainingen, consistente beoordelingen en toekomstige ontwikkeling.

Try and Hire oplossingen

Als Resourcing-organisatie vinden wij het onze plicht om onze klanten oplossingen op maat te bieden. Door middel van onze “Try and Hire” oplossing bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te profiteren van een tijdelijke tot permanente oplossing. Na een welbepaalde uitbestedingsperiode kan de klant de beslissing nemen om de consultant van Voxa rechtstreeks op hun loonlijst in te huren. Uiteraard worden alle parameters in deze Resourcing-oplossing goed gedefinieerd met de klant en kandidaat bij de start van de consultancyopdracht.

Volledige ICT Projecten

Project Resource Management is een complexe taak en wordt soms niet behandeld met het belang dat het verdient. Bij Voxa hebben we uitgebreide praktijkervaring met het succesvol realiseren van verandering. Onze op maat gemaakte aanpak bouwt langdurige partnerschappen met klanten op om te zorgen voor een alomvattend begrip van hun bedrijfsdoelstellingen en dus een beter begrip van het resourcebeheer dat nodig is om aan deze veeleisende vereisten te voldoen. In een steeds veranderende markt kunt u rekenen op Voxa Resourcing voor een snelle, maar kwalitatieve levering. Gesteund door meer dan 20 jaar rekruteringservaring, worden alle aannemers en Voxa-medewerkers zeer nauwkeurig gemeten en gescreend voordat ze hun diensten aan u aanbieden!