Vaste aanwervingen

Vaste aanwervingen

Onze permanente wervingsdienst, “headhunting”, heeft één doel: De best beschikbare kandidaat leveren om aan uw behoeften te voldoen!

Atrakto is een rekruteringsbureau met gerespecteerde en ervaren recruiters voor gespecialiseerde opdrachten in de sector. Onze ruime ervaring, nauwe betrokkenheid en oog voor detail zorgen ervoor dat we bij elke opdracht sterke kandidaten afleveren. Goede mensen zijn de meest essentiële troef van elke succesvolle onderneming en wij rekruteren voor onze klanten de beste kandidaten uit de sector in technische, commerciële, operationele en ondersteunende functies. Voxa Permanent Recruitment helpt u bij uw zoektocht naar de beste talenten in de sector die uw organisatie vooruithelpen.

VOXA VASTE WERVING LEVERT DE JUISTE MENSEN OM JE GROEI TE VERZEKEREN

Onze consultants beschikken over echte wereldervaring. We begrijpen niet alleen de technologieën van de sector, maar we begrijpen ook de unieke eisen van de organisaties die binnen de sector actief zijn. Wij zijn in staat om snel te begrijpen waar uw personeel precies moet passen en kunnen dan de juiste kandidaten met het juiste profiel voor u plaatsen – elke keer weer. Kwaliteit ligt aan de basis van elke opdracht die wij aannemen en van elke stap in het proces om voor u de allerbeste resultaten te behalen.

Ons team bedient u op een professionele, flexibele en gepersonaliseerde manier die het soort voldoening geeft dat alleen gebeurt wanneer de juiste mensen samenkomen.

Aanpak

Onze wervingsdienst heeft één doel: De best beschikbare kandidaat leveren om aan uw behoeften te voldoen!

Voxa hanteert beproefde praktijken om elke aanwervingsopdracht tot een goed einde te brengen. De sleutel tot ons succes is uw bedrijf kennen. We willen uw bedrijfscultuur, uw behoeften en vereisten begrijpen. Samen vinden we de juiste kandidaat.

VOXA VASTE AANWERVING, WAAR MENSEN HET VERSCHIL MAKEN

Een engagement om te slagen

In de loop der jaren hebben de consultants van Atrakto een unieke pool van gespecialiseerde kandidaten binnen de sector aangelegd. De diepgang en gedetailleerdheid ervan is ongeëvenaard binnen de sector. In combinatie met de uitgebreide persoonlijke netwerken van onze Consultants en de toegewijde vaardigheden van ons ervaren Research team, beschikken wij over de best mogelijke middelen om uw tevredenheid te garanderen.