Sales Outsourcing

Sales Outsourcing

Ondersteuning van uw steeds veranderende behoeften door middel van flexibele verkoopoplossingen

Voxa outsourcing levert wereldwijd verkopers op maat. Ons doel is om het rendement op verkoopinvesteringen voor onze klanten te verbeteren door hun verkoopkosten te verlagen en hun verkoopproductiviteit te verbeteren.

Als u nieuwe markten wilt aanboren, nieuwe klanten wilt werven of bestaande klanten beter wilt beheren, dan is een outsourcingoplossing van Voxa geschikt voor uw bedrijf. Voxa outsourcing kan een volledig verkoopteam of individuele accountmanagers inzetten met de toewijding en commerciële prestaties die u van uw eigen verkoopteam mag verwachten, maar alles in een probleemloos pakket. Onze diensten worden volledig ondersteund door de Voxa outsourcing Sales director om een ​​naadloze introductie in uw verkooporganisatie te garanderen.

Volledige verkoopteamorganisatie Voxa outsourcing kan een geheel nieuw verkoopteam voor uw bedrijf rekruteren en beheren, of kan uw bestaande team aanvullen met diensten die zijn ontworpen om:

• Herstructureer uw directe B-to-B-activiteiten

Of

• Ontwikkel uw indirecte distributiekanaal

Of

• Revitaliseer uw bestaande verkooporganisatie en zakelijke kansen. Een toegewijde Voxa-manager bouwt het verkoopteam rond het bedrijfsmodel van uw bedrijf en zorgt ervoor dat uw commerciële waarden en bedrijfsethos worden gerespecteerd gedurende de hele verkoopcyclus.

Account Executives

Wanneer u specialistische verkoopexpertise in uw bestaande team moet inbrengen of extra personeel nodig heeft om aan de toegenomen marktvraag te voldoen, zal Voxa u voorzien van de juiste verkoopmiddelen. De accountmanager werkt als een volledig geïntegreerd lid van uw bedrijf en stimuleert de verkoop naar uw klantenbestand onder de identiteit van uw eigen bedrijf. Onder het dagelijkse toezicht van uw verkoopmanager zal de accountmanager een integraal onderdeel zijn van uw verkoopaanwezigheid op de open markt.

Telephone Sales

Wanneer uw product of dienst een minder complexe verkoopaanpak vereist, is een telefonisch verkoopteam wellicht de meest efficiënte verkoopoplossing. Voxa sales outsourcing zet een toegewijd team in om te werken aan commerciële telesales- en leadgeneratieactiviteiten voor uw bedrijf. We kunnen ook een telefonisch verkoopmodel combineren met de implementatie van een accountmanager om gebruik te maken van een high-coverage, high-touch salesaanpak. Deze combinatie blijkt vaak uiterst productief bij het stimuleren van hoogwaardige verkoopkansen.

Integrated Direct Marketing

Als aanvulling op uw strategie voor verkoopuitbesteding, zal het gebruik van direct marketingacties uw verkoopdrift ondersteunen en helpen om naamsbekendheid op te bouwen. Door de volledige integratie van verkoop- en marketingactiviteiten bereiken we een breder publiek. Marketingdiensten worden geleverd door TIGER PRODUCTIONS, in samenwerking met uw eigen marketingafdeling of op stand-alone basis. (Tiger Productions website)